Anssems Kippers

Oerdegelijk chassis Anssems Kippers

De Anssems KSX-lijn bestaat uit kippers met de afmeting van 305x178cm met een minimum totaalgewicht van 2500kg tot een maximium totaalgewicht van 3500kg. Alle kippers zijn 3-zijdig kipbaar, zowel de handmatige kippers als de elektrische kippers. Het stalen chassis van de kippers bestaat uit zowel een boven- als onderchassis. Door de lange V-dissel van 145 cm heeft het totale frame een zeer stabiele wegligging. De vele draagkokers in het bovenchassis ondersteunen de stalen bodemplaat van 2,5 mm dik. Deze plaat bestaat uit één geheel, waardoor er geen naden ontstaan. Een voordeel hiervan is dat ladingen bij het kippen makkelijk van de aanhangwagen afglijden, daarnaast zorgt de stalen bodemplaat voor nog meer stevigheid! De schuine hellingshoek van de kipper wordt gecreëerd door een krachtige 4-traps kipcilinder.

Ingebouwde veiligheid Anssems KSX-serie.

Door de 3-zijdige kipfunctie hebben de Anssems KSX kippers vele losmogelijkheden. Om een extra veiligheid in te bouwen zijn de kippers standaard voorzien van een veiligheidssteun onder de kiepbak. Ook de zijverlichting zorgt voor extra veiligheid, waardoor de aanhangwagen vanuit elke zichthoek altijd opvalt. Nog meer veiligheid is ingebouwd in de hoofdstroomschakelaar die aan & uit gezet kan worden, ook zijn de kippers voorzien van een afstandsbediening waardoor op veilige afstand bediend kan worden. Verder klinkt er tijdens het kippen een veiligheidssignaal, zodat de omgeving op de hoogte is van uw werkzaamheden.

Multifunctionaliteit Anssems KSX kippers

Voor het gemakkelijk opbergen van oprijplaten zijn de kippers standaard al voorzien van geïntegreerde rijplaathouders. Verdere voorzieningen zijn de vele bindmogelijkheden en de lage wielen die zorgen voor een lage laadvloerhoogte. De Anssems KSX is standaard al rijk uitgerust, maar er zijn nog diverse opties mogelijk om de kipper nog meer aan specifieke wensen te laten voldoen, bijvoorbeeld: een huif, een vlakzeil, stalen of aluminium oprijplaten, loofrekken, opzetborden en steunpoten.

Klik hier voor de brochure!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte!Standaard voorzieningen

3-zijdige kipfunctie
Automatisch opklapbaar neuswiel
Stalen vloerplaat
Aluminium borden met opbouwsluitingen
Verlaagd uitgevoerd
Uittrekkokers voor het achterbord
Opbergsledes voor oprijplaten in het onderchassis
Volledig gelast chassis
Breedteverlichting aan de voorzijde
Kokerprofielen in lengterichting onder de laadvloer
Zijmarkeringsverlichting aan de zijkanten
4-traps kipcilinder
Bindhaken in de bak op de stalen laadvloer
Touwhaken aan de buitenkant
Al-Ko assen en aan Al-Ko remsysteem
Afneembare afstandsbediening t.b.v. kippen
Borden die onder de laadvloer wegklappen
Acculader (Bij de elektrische modellen)

Opties

Huif 150cm / 180cm
Vlakzeil
Oprijplaten 250cm staal / aluminium
Voorrek 80cm
Loofrekken 70cm
Opzetborden 35cm / 70cm
Reservewiel
Omklapbare steunpoten
Nethaken gemonteerd op de borden
Asschokbrekers

Type Aantal assen Rem- systeem Totaal- gewicht Laad- vloerhoogte Bord- hoogte Kipfunctie Bediening Afmetingen Bak Banden- maat
KSX2500H 2 Ja 2500  kg 65  cm 30  cm 3-zijdig handbediend 305x178  cm 185/70R13
KSX2500E 2 Ja 2500  kg 65  cm 30  cm 3-zijdig elektrisch 305x178  cm 185/70R13
KSX3000E 2 Ja 3000  kg 63  cm 30  cm 3-zijdig elektrisch 305x178  cm 185/60R12
KSX3500E 2 Ja 3500  kg 64  cm 30  cm 3-zijdig elektrisch 305x178  cm 185/60R12

‹ Terug
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens