Hulco autotransporters CARAX

Hulco autotransporters voor intensief gebruik

Hulco autotransporters zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van grote en zware voertuigen zoals bestelbussen en SUV’s. Door de combinatie van verschillende afmetingen en totaalgewichten zijn Hulco autotranspoters beschikbaar voor uiteenlopend gebruik. De afmetingen variëren van minimaal 440x207cm tot maximaal 540x207cm. Hierbij zijn totaalgewichten mogelijk van 3000kg of 3500kg. Verder kan er gekozen worden voor een 2-as of 3-as uitvoering. Het robuuste chassis van de Hulco autotransporter is robotgelast en wordt opgebouwd met A-kwaliteit assen en met een degelijk Al-Ko remsysteem. Kortom staan de Hulco trailers voor een betrouwbaar transport!

Gebruiksvriendelijke en veilige aanhangwagens

Om een zo laag mogelijk oprijhoek te creëren loopt de achterkant van de Carax autotransporter schuin af. In combinatie met de lange rijplaten (250cm) kunnen ook lage auto’s gemakkelijk de aanhangwagen opgereden worden. De rijplaten kunnen gemakkelijk opgeborgen worden in de sledes onder de laadvloer. Het robuuste chassis biedt optimale vloerondersteuning aan de aluminium laadvloer. Doordat de vloer compleet uit aluminium profielen is opgebouwd zijn de Hulco autotransporters 100% houtvrij. De aluminium vloer is voorzien van een antislip profiel wat zorgt voor een altijd veilige werksituatie.

Voor het veilig vastzetten van voertuigen kunnen de Hulco autotransporters uitgevoerd worden met wielstops en kan er gebruik gemaakt worden van een Easyfix spanbandenset dat speciaal is ontwikkeld voor Anssems & Hulco transporters. In het chassis zijn standaard al uitsparingen voorzien voor het inhaken van spanbanden.

De led-contourlampen, led-breedteverlichten en led-zijverlichting zorgen ervoor dat de aanhangwagen in het donker altijd goed zichtbaar is, daarnaast draagt deze led-verlichting mede bij aan een fraai uiterlijk. De zijverlichting is geïntegreerd in het chassis en de contourlampen zijn in flexibel rubber gemonteerd, hierdoor zijn deze minder schadegevoelig.

Uiteenlopende opties

Op de Hulco autotransporters zijn nog diverse opties mogelijk, bijvoorbeeld: een kantelbaar neuswiel, steunpoten aan de achterzijde, een handlier gemonteerd op een steun, asschokbrekers, wielstops, of een reservewiel gemonteerd op een steun. Maar ook een sportief Hulco Go-Getter pakket is mogelijk, voor een extra stoer uiterlijk!

Klik hier voor de brochure!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte!Standaard voorzieningen

Stalen rijplaten van 250cm
Opbergsledes voor rijplaten onder de laadvloer
Automatisch opklapbaar neuswiel
Volledig dichte aluminium vloer met antislip
Verlaagd uitgevoerd
Volledig gelast chassis
Vele dwarsliggers voor optimale bodemondersteuning
Led-breedteverlichting aan de voorzijde
Led-zijmarkeringsverlichting aan de zijkanten
Led-contourverlichting
Lange dissel voor optimaal rijcomfort
Bindmogelijkheden t.b.v. spanbanden aan de buitenzijde
Al-Ko assen en een Al-Ko remsysteem

Opties

Sportief Hulco Go-Getter pakket (informeer naar de mogelijkheden!)
Aluminium wielstop
Reservewiel
Zwarte velgen
Asschokbrekers
Handlier op steun
Spanbandenset Easyfix
Omklapbare steunpoten
Kantelbaar neuswiel
Led-werklampen
Led-achterlichten
Aluminium kist gemonteerd op dissel
Gemonteerd vorkslot (SCM gekeurd)

Type Aantal assen Rem- systeem Totaal- gewicht Laad- vloerhoogte Reling- hoogte Afmetingen Bak Banden- maat
C2301 2 Ja 3000  kg 56  cm 4.5  cm 440x207  cm 195/50R13
C2302 2 Ja 3000  kg 56  cm 4.5  cm 540x207  cm 195/50R13
C2351 2 Ja 3500  kg 57  cm 4.5  cm 440x207  cm 195/50R13
C2352 2 Ja 3500  kg 57  cm 4.5  cm 540x207  cm 195/50R13
C3351 3 Ja 3500  kg 56  cm 4.5  cm 440x207  cm 195/50R13
C3352 3 Ja 3500  kg 56  cm 4.5  cm 540x207  cm 195/50R13

‹ Terug
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens