Anssems Paardentrailers PTH

Robuuste paardentrailers

Alle modellen binnen het Anssems paardentrailer assortiment zijn standaard uitgevoerd als 2-paards trailer. De Anssems paardentrailers zijn robuust gebouwd en zijn voorzien van de nieuwste technieken. Het zeer robuuste chassis samen met het remsysteem en assen van hoge kwaliteit zorgen voor een stabiele wegligging. De opbouw is van volpolyester (100% houtvrij!) wat zorgt voor een zeer sterk en glad oppervlak. De duurzame gelcoat zorgt voor een net zo hoge UV-bestendigheid als uw auto. Dit heeft als voordeel dat de trailer minder snel door de zon opwarmt en langdurig kleurvast blijft. De Anssems paardentrailer is samengesteld uit materialen die zowel in de luchtvaartindustrie als bij windmolens worden gebruikt. Deze materialen hebben een laag eigen gewicht, zijn extreem sterk en uitermate geschikt voor langdurige drukbelasting. Uiteindelijk is de Anssems paardentrailer een robuust geheel, onder andere doordat de opbouw vanuit het chassis wordt gezekerd door robuuste stangen en zijstijlen.

De revolutionaire aerodynamische vormgeving van de trailers zorgt voor weinig geluid tijdens het rijden en minimaliseert het brandstofgebruik. De vormgeving geeft de Anssems paardentrailer daarbij ook een geweldige klasse uitstraling!

Anssems paardentrailers voor een optimaal comfort

Om een zo stressvrij mogelijke instap te creëren voor het paard is gezorgd voor een extreem lage instaphoogte van 36 cm in combinatie met een grote achterklep. Hierdoor ontstaat optimaal comfort voor het paard. De Anssems paardentrailers zijn standaard al zeer rijk uitgerust, bijvoorbeeld met: een draaibaar tussenschot met verstelbare borst- en bilstangen, vensters aan beide zijden, een automatisch oprollend achterzeil, rangeergrepen, een antislip opstapje, robuuste stangen aan de buitenzijde, een paniekslot, niet-verblindende binnenverlichting en een opklapbaar neuswiel.

In het Excelente en Ganador model is een ruime en luxe zadelkamer aanwezig. Deze zadelkamer is goed verlicht en standaard voorzien van halsterhouders en uitdraaibare zadeldragers die in hoogte verstelbaar zijn. Om de trailer nog verder naar wens samen te stellen zijn nog verschillende opties mogelijk.

Klik hier voor de brochure!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte!Standaard voorzieningen

Kleuren Privaro: wit / zwart (metalic)
Kleuren Excelente: wit / grijs / zwart (metalic)
Kleuren Ganador: wit / grijs / zwart / gemengd (metalic)
Polyester opbouw
Draaibaar tussenschot met verstelbare borst- en bilstangen
Vensters aan beide zijden
Automatisch oprollend achtergaas (Ganador)
Automatisch oprollend achterzeil (Privaro / Excelente)
XL rangeergrepen
Bindstang aan de buitenzijde
Zijmarkeringsverlichting (Ganador)
Reservewiel (Ganador)
Asschokbrekers (Ganador)
Zadelkamer met verlichting (Excelente / Ganador)
Halsterhaken binnenzijde (Excelente / Ganador)
Antislip opstapje
Paniekslot
Niet-verblindende binnenverlichting
Opklapbaar neuswiel
Wandkussens
Achterklep met klimlatten

Opties

Hengstenrek
Veulenrek
Asschokbrekers (Standaard bij Ganador)
Reservewiel (Standaard bij Ganador)
Asschokbrekers (Standaard bij Ganador)
Lichtmetaal 14'' wielen (Alleen bij Excelente & Ganador)
Gemonteerd vorkslot (SCM gekeurd)

Type Aantal assen Rem- systeem Totaal- gewicht Laad- vloerhoogte Paards Afmetingen Bak Banden- maat
Privaro 2 Ja 2000  kg 36  cm 2 331x166x236  cm 155/80R13
Excelente 2 Ja 2000  kg 36  cm 2 331x166x236  cm 185/70R13
Ganador 2 Ja 2300  kg 36  cm 2 331x166x236  cm 195/70R14

‹ Terug
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens