Anssems Paardentrailers

Robuuste paardentrailers

Alle modellen binnen het Anssems paardentrailer assortiment zijn standaard uitgevoerd als 2-paards trailer. De Anssems paardentrailers zijn robuust gebouwd en zijn voorzien van de nieuwste technieken. Het zeer robuuste chassis samen met het hoogwaardige kwalitatief remsysteem en assen zorgen voor een stabiele wegligging. De opbouw is van volpolyester (100% houtvrij!) wat zorgt voor een zeer sterk en glad oppervlak. Hierdoor kan een lange levensduur worden gegarandeerd! Ook is de opbouw nog extra gezekerd door robuuste stangen die aansluiten op het chassis. Daarbij is de polyester binnenzijde volledig urinebestendig en eenvoudig te reinigen.

De revolutionaire aerodynamische vormgeving van de trailers zorgt voor weinig geluid tijdens het rijden en minimaliseert het brandstofgebruik. De vormgeving geeft de Anssems paardentrailer daarbij ook een geweldige klasse uitstraling!

Anssems paardentrailers voor een optimaal comfort

Om een zo stressvrij mogelijke instap te creëren voor het paard is gezorgd voor een extreem lage instaphoogte van 36 cm in combinatie met een grote achterklep. Hierdoor ontstaat optimaal comfort voor het paard. De Anssems paardentrailers zijn standaard al zeer rijk uitgerust, bijvoorbeeld met: een draaibaar tussenschot met verstelbare borst- en bilstangen, vensters aan beide zijden, een automatisch oprollend achterzeil, rangeergrepen, een antislip opstapje, robuuste stangen aan de buitenzijde, een paniekslot, niet-verblindende binnenverlichting en een opklapbaar neuswiel.

In het Excelente en Ganador model is een ruime en luxe zadelkamer aanwezig. Deze zadelkamer is goed verlicht en standaard voorzien van halsterhouders en uitdraaibare zadeldragers die in hoogte verstelbaar zijn.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte!Standaard voorzieningen

Draaibaar tussenschot met verstelbare borst- en bilstangen
Vensters aan beide zijden
Automatisch oprollend achterzeil
Rangeergrepen
Antislip opstapje
Paniekslot
Niet-verblindende binnenverlichting
Opklapbaar neuswiel
Kleur: wit
Wandkussens

Opties

Kleur zilver metallic / zwart metallic
Hengstenrek
Veulenrek
Wandkussens (Standaard bij Ganador)
Asschokbrekers (Standaard bij Ganador)
Reservewiel (Standaard bij Ganador)
Automatisch oprollend achtergaas (Standaard bij Ganador)
Lichtmetaal 14'' wielen (Alleen bij Excelente & Ganador)

Type Aantal assen Rem- systeem Totaal- gewicht Eigen- gewicht Laad- vermogen Laad- vloerhoogte Paards Afmetingen Bak Banden- maat
Privaro 2 Ja 2000  kg 750  kg 1250  kg 36  cm 2 331x166x236  cm 155R13
Excelente 2 Ja 2000  kg 775  kg 1225  kg 36  cm 2 331x166x236  cm 185/70R13
Ganador 2 Ja 2300  kg 850  kg 1450  kg 36  cm 2 331x166x236  cm 195/70R14

‹ Terug
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens