Anssems Multitransporters MSX

Oersterke Anssems Multitransporters

De Anssems MSX-lijn bestaat uit multitransporters met een bakafmeting van 405x200cm. Deze Anssems multitransporters zijn te leveren in een 2700kg uitvoering, 3000kg uitvoering of in een 3500kg uitvoering. Omdat de wielen zich onder het laadoppervlak bevinden zijn deze multitransporters geschikt voor het vervoeren van grote en uiteenlopende ladingen. De Anssems multitransporters zijn bijvoorbeeld inzetbaar voor het vervoeren van grote auto’s, maar ook voor het vervoeren van bijvoorbeeld een graafmachine.

De Anssems multitransporters beschikken over een oerdegelijk en stabiel frame wat bestaat uit een volledig gelast stalen chassis met V-dissel. Het chassis beschikt over langsliggers die zorgen voor een goede bodemondersteuning in lengterichting. De degelijke houten- of aluminium vloer neemt de dwarsrichting voor zijn rekening. Het 2700kg model wordt geleverd met een houten vloer, het 3000kg en 3500kg model worden geleverd met aluminium vloer. De Al-Ko assen en het Al-Ko remsysteem zijn van hoogwaardige kwaliteit, wat ook bijdraagt aan de uiterst stabiele wegligging.

Gebruiksgemak Anssems MSX

Anssems multitransporters zijn standaard al compleet uitgevoerd. Bijvoorbeeld met oprijplaten van 250cm die kunnen worden opgeborgen onder de bodem in geïntegreerde rijplaathouders. De oersterke stalen rijplaten hebben tot 2500kg draagvermogen! Verder is de Anssems MSX multitransporter standaard voorzien van een automatisch opklapbaar neuswiel en van vele bindmogelijkheden. De MSX aanhangwagens beschikken over een lage laadvloerhoogte, in combinatie met de lange rijplaten voorkomt dit problemen met bijvoorbeeld het oprijden van een lage auto. Ook is de aluminium vloer voorzien van een antislipprofiel, dit zorgt voor grip en het niet verschuiven van lading.

Om de aanhangwagen nog specifieker naar wens samen te stellen zijn diverse opties mogelijk. Voorbeelden van opties zijn: opzetborden van 36cm, steunpoten, een handlier of een wielstop. Ook is er een Anssems Go-Getter pakket leverbaar voor een extra stoer uiterlijk!

Klik hier voor de brochure!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte!Standaard voorzieningen

Volledig dichte aluminium vloer met antislip (MSX3000 & MSX3500)
Een houten vloer met antislip (MSX2700)
Stalen oprijplaten van 250cm
Zijmarkeringsverlichting (MSX3000 & MSX3500)
Opbergsledes voor oprijplaten onder de laadvloer
Bindmogelijkheden t.b.v. spanbanden aan de buitenzijde
Bindogen op de hoekrongen
Automatisch opklapbaar neuswiel
Al-Ko assen en een Al-Ko remsysteem
Volledig gelast chassis

Opties

Sportief Anssems Go-Getter pakket (informeer naar de mogelijkheden!)
Aluminium opzetborden 36cm
Aluminium wielstop
Reservewiel
Zwarte velgen
Asschokbrekers
Handlier op steun
Spanbandenset Easyfix
Omklapbare steunpoten
Led-contourverlichting
Led-werklampen
Led-achterlichten
Aluminium kist gemonteerd op dissel
Gemonteerd vorkslot (SCM gekeurd)

Type Aantal assen Rem- systeem Totaal- gewicht Laad- vloerhoogte Reling- hoogte Kipfunctie Afmetingen Bak Banden- maat
MSX-2700 2 Ja 2700  kg 62  cm 4.5  cm nee 405x200  cm 185/60R12
MSX-3000 2 Ja 3000  kg 62  cm 4.5  cm nee 405x200  cm 185/60R12
MSX-3500 2 Ja 3500  kg 64  cm 4.5  cm nee 405x200  cm 185/60R12

‹ Terug
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens