Anssems Multitransporters

Oersterke Anssems Multitransporters

De Anssems MSX-lijn bestaat uit multitransporters met een bakafmeting van 405x200cm. Deze Anssems multitransporters zijn te leveren in een 2700kg uitvoering, 3000kg uitvoering of in een 3500kg uitvoering. Omdat de wielen zich onder het laadoppervlak bevinden zijn deze multitransporters geschikt voor het vervoeren van grote en uiteenlopende ladingen. De Anssems multitransporters zijn inzetbaar voor het vervoeren van grote auto’s, maar ook voor het vervoeren van bijvoorbeeld een graafmachine.

De Anssems multitransporters beschikken over een oerdegelijk en stabiel frame wat bestaat uit een volledig gelast stalen chassis met V-dissel. Het chassis beschikt over langsliggers die zorgen voor een goede bodemondersteuning in lengterichting. De degelijke aluminium vloer neemt de dwarsrichting voor zijn rekening. Ook de assen en het remsysteem zijn van hoogwaardige kwaliteit, wat ook bijdraagt aan de uiterst stabiele wegligging.

Gebruiksgemak Anssems MSX

Anssems multitransporters beschikken standaard al over vele gebruiksgemakken. Bijvoorbeeld met de oprijplaten van 250 cm of 300 cm die kunnen worden opgeborgen onder de bodem in geïntegreerde rijplaathouders. De oersterke stalen- of aluminium rijplaten hebben tot 2500 kg draagvermogen! Naast oprijplaten beschikt de Anssems MSX standaard ook over een lier, deze lier is eenvoudig te verplaatsen van links naar rechts waardoor altijd een goede sleephoek is te creëren. Verder is de Anssems MSX multitransporter standaard voorzien van een automatisch opklapbaar neuswiel en van vele bindmogelijkheden. De MSX aanhangwagens beschikken over een lage laadvloerhoogte, in combinatie met de lange rijplaten voorkomt dit problemen met bijvoorbeeld het oprijden van een lage auto. Ook is de aluminium vloer voorzien van een antislipprofiel, dit zorgt voor grip en het niet verschuiven van lading.

Om de aanhangwagen nog specifieker naar wens samen te stellen zijn diverse opties mogelijk. Voorbeelden van opties zijn: opzetborden van 36cm, steunpoten of een wielstop. Ook is er optioneel een speciaal voor de Anssems MSX-lijn ontwikkelde Easyfix spanbandenset leverbaar.

Klik hier voor de brochure!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte!Standaard voorzieningen

Al-Ko handlier op steun (MSX3000 & MSX3500)
Stalen oprijplaten van 250cm (MSX3000 & MSX3500)
Zijmarkeringsverlichting (MSX3000 & MSX3500)
Aluminium oprijplaten van 300cm (MSX2700)
Opbergsledes voor oprijplaten onder de laadvloer
Volledig dichte aluminium vloer met antislip
Bindmogelijkheden t.b.v. spanbanden aan de buitenzijde
Bindogen op de hoekrongen
Automatisch opklapbaar neuswiel
Al-Ko assen en een Al-Ko remsysteem
Volledig gelast chassis

Opties

Opzetborden 36cm
Wielstop
Reservewiel
Asschokbrekers
Lier op steun (MSX2700)
Led contourverlichting
Voorrek 80cm
Spanbandenset Easyfix
Omklapbare steunpoten

Type Aantal assen Rem- systeem Totaal- gewicht Laad- vloerhoogte Reling- hoogte Kipfunctie Afmetingen Bak Banden- maat
MSX-2700 2 Ja 2700  kg 62  cm 4.5  cm nee 405x200  cm 185/60R12
MSX-3000 2 Ja 3000  kg 62  cm 4.5  cm nee 405x200  cm 185/60R12
MSX-3500 2 Ja 3500  kg 64  cm 4.5  cm nee 405x200  cm 185/60R12

‹ Terug
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens