Hulco Machinetransporters

Robuuste en functionele Hulco machinetransporters

Met de Hulco TERRAX Machinetranporters kunnen wij zeer robuuste en functionele aanhangwagens leveren die gebouwd zijn voor bijvoorbeeld het vervoeren van een kraan of andere zware machine. Hierdoor zijn de Hulco machinetransporters zeer geschikt voor zwaar professioneel gebruik, waarbij de Hulco TERRAX dagelijks als betrouwbaar hulpmiddel ingezet kan worden.

De Hulco machinetransporter is ontworpen aan de hand van de volgende kernwaarden: kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Deze Hulco minigraver-transporter is uitgebreid getest voordat deze op de markt is gebracht. Hierdoor zijn deze 3 punten duidelijk terug te herkennen in de verschillende Hulco machinetransporters.

Sterk chassis Hulco machinetransporters

Het sterke chassis is opgebouwd uit vele langsliggers die een sterk draagvlak creëren voor de aluminium bodem. Het chassis ligt dicht bij de grond doordat de wielen naast de bak zijn geplaatst, hierdoor is een laadvloerhoogte gecreëerd van slechts 32- of 39,5cm. Deze lage laadvloer in combinatie met de stevige oprijklep zorgen voor een kleine oprijhoek, hierdoor kunnen zware machines als een minigraver makkelijk de Hulco machinetransporter op- en afgereden worden. Deze stevige oprijklep is voorzien van torsieveren, een vaste beugel en degelijke sluitingen. Daarnaast is de Hulco machinetransporter standaard voorzien van een baksteun, vele bindmogelijkheden en rondom geïntegreerde verlichting.

De Hulco minigraver-transporter is te leveren in een 3000 kg uitvoering of in een 3500 kg uitvoering. Hierbij kan gekozen worden tussen 2 assen of 3 assen. Op de geplaatste assen in combinatie met het totale draagvermogen op kenteken, is een royale reserve ingecalculeerd. Hierdoor kan de Hulco machinetransporter normaal dienst blijven doen wanneer de aanhangwagen onverwachts overladen wordt.

Opties Machinetransporters

Om de Hulco minigraver-transporter nog meer naar uw specifieke wensen samen te stellen zijn verschillende opties mogelijk. Bijvoorbeeld loofrekken van 70cm, een reservewiel met steun, een wielstop, een voorrek, een koppelingsverhoger, een voorkalfverhoger, asschokbrekers en een lier.

Klik hier voor de brochure!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte!Standaard voorzieningen

Automatisch opklapbaar neuswiel
Aluminium vloer met antislip
Laadklep 100cm / 150cm bekleed met strekgaas
Led-contourverlichting
Geïntegreerde Led breedte- en zijverlichting
Baksteun aan de voorzijde
Steunbeugel voor de oprijklep
Doorlopende zijwanden over de hele lengte
Lange dissel voor optimaal rijcomfort
Ruim voldoende gelaste bindogen
Al-Ko assen en een Al-Ko remsysteem
Volledig gelast chassis met kokers uit dikwandig staal

Opties

Voorrek 80cm
Loofrekken 70cm
Kleplengte 150cm i.p.v. 100cm
Koppelingsverhogers
Voorkalfverhogers
Asschokbrekers
Reservewiel
Wielstop
Handlier op steun
Gemonteerd vorkslot (SCM gekeurd)

Type Aantal assen Rem- systeem Totaal- gewicht Laad- vloerhoogte Bord- hoogte Reling- hoogte Afmetingen Bak Banden- maat
T23001 2 Ja 3000  kg 32  cm 27  cm  cm 294x150  cm 185/60R12
T23501 2 Ja 3500  kg 39.5  cm 27  cm  cm 294x150  cm 185/60R12
T23002 2 Ja 3000  kg 32  cm 27  cm  cm 394x180  cm 185/60R12
T23502 2 Ja 3500  kg 39.5  cm 27  cm  cm 394x180  cm 185/60R12
T33502 3 Ja 3500  kg 32  cm 27  cm  cm 394x180  cm 185/60R12

‹ Terug
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens