Henra Paardentrailers

Assortiment Henra paardentrailers

Henra paardentrailers worden standaard geleverd met aluminium wanden en met een polyester kap. Deze trailers kunnen worden ingezet voor het transport van 1 of 2 paarden. De enkel paards trailers zijn ruim uitgevoerd als zogenaamde 1,5 paards trailers. De kap van de Henra Performance paardentrailer is gemaakt van kwalitatief hoogstaand polyester in de kleur zwart, maar ook de kleuren rood of zilver zijn optioneel. Verder is er variatie in afmetingen en totaalgewicht, de kleinste trailer is 304x130x235cm (1350kg) en de grootste trailer 402x170x235cm (2700kg).

Robuust geheel

De Henra Performance paardentrailers zijn voorzien van een volledig gelast chassis, waardoor een degelijk en robuuste constructie ontstaat. Vanuit het chassis zijn er zijwandsteunen uit M-profiel opgebouwd om stabiliteit te creëren. Hierbij wordt ook de kap verstevigd door de doorlopende achterstijlen. Het degelijk gelast chassis in combinatie met de stabiele opbouw zorgt voor een sterk en robuust geheel.

Gebruiksvriendelijke paardentrailer

De Henra Performance paardentrailer is standaard rijk uitgerust om het gebruiksgemak voor zowel mens als dier optimaal te maken. De Henra paardentrailers zijn bijvoorbeeld standaard uitgerust met: een verstelbare panieksluiting, een uitneembaar tussenschot met transparant pvc, een ruime verzorgingsdeur en zonwerende uitzetramen die voorzien zijn van tralies. Daarnaast beschikken de Henra Performance modellen over een zeer lage instap, deze wordt gecreëerd door de lage laadvloerhoogte van 37 cm. Ook een groot pluspunt is de ruime binnen hoogte van maar liefst 235 cm. Bovenop de zeer stevige aluminium bodem is een rubbermat van 8 mm dik gelijmd, ook de laadklep is voorzien van een rubbermat met geïntegreerde klimlatten.

Opties Henra paardentrailers

Op de Henra Performance paardentrailers zijn nog verschillende opties mogelijk. Opties om de trailer een nog luxere uitstraling te geven kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor de optie van aluminium velgen. Maar ook opties als zwart gepoedercoate zijstijlen zijn mogelijk. Opties voor nog meer gebruiksvriendelijkheid zijn bijvoorbeeld: een zadelkamer op de verzorgingsdeur, trapbescherming of een veulenhek.

Klik hier voor de brochure!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte!Standaard voorzieningen

Zwarte polyester kap
Binnenverlichting voor in de trailer
Panieksluiting
Kunststof aluminium bodem 15mm + rubbermat 8mm
Opklapbaar neuswiel
Verzorgingsdeur links
Uitneembaar tussenschot met bilstangen
Uitzetramen voorzien van tralies en zonwering
Borstboom / bilstang
Antislip opstapje
Automatisch oprollend achterzeil
Geïntegreerde breedteverlichting + contourlampen
Achterklep met rubbermat 8mm + klimlatten
Kunststof spatborden

Opties

Sportief Henra Black-Edition (informeer naar de mogelijkheden!)
Polyester kap rood of zilver
Klep / deursysteem
Aluminium velgen
Verzorgingsdeur rechts i.p.v. links
Zadelkamer
Extra zijdeur
Trapbescherming zwart kunststof
Asschokbrekers
Vaste zadelkamer
Dakluik in kap
Luxe rompbescherming
Veulenhek
Reservewiel
Zijstijlen zwart gepoedercoat
Financial Lease

Type Aantal assen Rem- systeem Totaal- gewicht Laad- vloerhoogte Paards Afmetingen Bak Banden- maat
PTN13.17 2 Ja 1350  kg 37  cm 1,5 304x130x235  cm 195/65R15
PTN20.17 2 Ja 2000  kg 37  cm 2 304x160x235  cm 195/65R15
PTNXL20.17 2 Ja 2000  kg 37  cm 2 334x170x235  cm 195/65R15
PTNXL27.17 2 Ja 2700  kg 37  cm 2 334x170x235  cm 195/65R15
PTNXXL27.05 2 Ja 2700  kg 37  cm 2 402x170x235  cm 195/65R15

‹ Terug
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens