Rova Plateauwagens

Alle plateauwagens uit het Rova assortiment zijn ongeremd uitgevoerd, dit houdt in dat de maximum toelaatbare massa altijd 750 kg is. De ongeremde Rova plateauwagens zijn zowel in enkelas uitvoering leverbaar als in tandemas uitvoering. Omdat de Rova plateauwagens ongeremd uitgevoerd zijn, zijn deze ook te berijden met B-rijbewijs en ook geschikt voor lichtere voertuigen.

Enkelas of dubbelas

De ongeremde plateauwagens in enkelas uitvoering zijn leverbaar met een afmeting van 258×156 cm en met een afmeting van 307×156 cm. De ongeremde plateauwagens in tandemas uitvoering zijn ook leverbaar met een afmeting van 258×156 en met een afmeting van 307×156 cm. Voordelen van een plateauwagen ten opzichte van een bakwagen zijn bijvoorbeeld: een groter laadoppervlak en het gemakkelijker laden vanaf de zijkant.

Rova aanhangwagens zijn standaard voorzien van afneembare aluminium borden (30cm hoog) waardoor een volledig vlak laadoppervlak gecreëerd kan worden. Daarnaast hebben de plateauwagens een V-dissel en zijn deze standaard voorzien van gekeurde assen. Verder zijn de plateauwagens standaard al voorzien van: brede achterlichten, breedteverlichting aan de voorkant, nummerplaatbevestiging, een voorrek en een antislip vloer. Ook zitten er aan de buitenzijde van de bak voldoende touwhaken voor het gemakkelijk vasthaken van een ladingnet of spanband. Ook het voorrek zorgt voor extra bindmogelijkheden.

Bij de Rova plateauwagens wordt standaard een COC-verklaring bijgeleverd. Deze verklaring toont aan dat de aanhangwagen naar alle huidig geldende normen is gebouwd, tevens geldt dit document als eigendomsbewijs. Het bijhorende chassisnummer staat ingeslagen in het chassis

Rova plateauwagens snel leverbaar

Onze Rova plateauwagens zijn op zeer korte termijn leverbaar. Omdat deze plateauwagens geen eigen kenteken hebben, hoeven deze ook niet tenaamgesteld te worden. De plateauwagens zijn standaard al compleet uitgerust, maar zijn nog verder uit te breiden met diverse opties. Voorbeelden van opties zijn een neuswiel, een ladingnet of een slot.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte!Standaard voorzieningen

Een volledig gelast chassis uit één geheel
Een vast voorrek
Een Knott koppeling en een oerdegelijke as
Touwhaken aan de buitenzijde t.b.v. ladingnet/spanbanden
Kentekenplaathouders
Brede achterlichten en breedteverlichting aan de voorzijde
4 neerklapbare aluminium borden
Een V-dissel voor optimaal rijcomfort
Een chassisnummer met eigendomscertificaat (COC-attest)
Een antislip vloerplaat uit één geheel (Berken multiplex)
Nieuwe trailerbanden van kwaliteitsmerk (155/80R13)
Fabrieksgarantie op het chassis

Opties

Een neuswiel
Een reservewiel
Een ladingnet
Een slot (gekeurd / ongekeurd)
Een disselkist

Type Aantal assen Rem- systeem Totaal- gewicht Laad- vloerhoogte Bord- hoogte Afmetingen Bak Banden- maat
EA 1 Nee 750  kg 63  cm 30  cm 258x156  cm 155/80R13
EA 1 Nee 750  kg 63  cm 30  cm 307x156  cm 155/80R13
DA 2 Nee 750  kg 63  cm 30  cm 258x156  cm 155/80R13
DA 2 Nee 750  kg 63  cm 30  cm 307x156  cm 155/80R13

‹ Terug
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens