Rova Plateauwagens

Ongeremde plateauwagens

Alle plateauwagens uit het Rova assortiment zijn ongeremd uitgevoerd, hierdoor is de maximum toelaatbare massa altijd 750kg (eigen gewicht + laadvermogen). De Rova plateauwagens zijn zowel in enkelas- als in tandemas uitvoering leverbaar, ook bij 2 assen blijft de aanhangwagen altijd ongeremd uitgevoerd. Door het lage totaalgewicht van 750kg zijn deze aanhangwagens ook geschikt voor gebruik zonder BE-rijbewijs en voor lichte trekkende voertuigen.

Enkelas of dubbelas

De ongeremde plateauwagens zijn leverbaar met een afmeting van 250×150cm of met een afmeting van 300×150cm. Een plateauwagen biedt ten opzichte van een bakwagen verschillende voordelen, bijvoorbeeld een groter laadoppervlak en het gemakkelijk kunnen laden vanaf de zijkant. De aluminium borden en de achterste hoekrongen zijn afneembaar waardoor een vlak laadoppervlak gecreëerd kan worden. Het chassis van de plateauwagens is volledig gelast in één robuust geheel, onder het chassis is een V-dissel gemonteerd die zorgt voor optimale stabiliteit.

Verder zijn de plateauwagens standaard al voorzien van: brede achterlichten, breedteverlichting aan de voorzijde, RVS kentekenplaathouders, een vast voorrek en een antislip vloer uit één geheel. Ook zitten er aan de buitenzijde van de bak voldoende touwhaken voor het gemakkelijk vasthaken van een ladingnet of spanband.

Bij de Rova plateauwagens wordt standaard een COC-attest bijgeleverd, dit attest is verplicht voor ongeremde aanhangwagens zonder eigen kenteken. Het attest toont aan dat de aanhangwagen naar alle huidig geldende normen is gebouwd. Omdat het bijbehorende chassisnummer staat ingeslagen in het chassis dient het attest tevens als eigendomsbewijs.

Opties Rova plateauwagens

Onze Rova plateauwagens zijn op zeer korte termijn leverbaar. Omdat deze plateauwagens geen eigen kenteken hebben hoeven deze ook niet tenaamgesteld te worden. De plateauwagens zijn standaard al compleet uitgerust, maar zijn nog verder uit te breiden met diverse opties. Voorbeelden van opties zijn een reservewiel, een ladingnet, een disselkist of een (vast gemonteerd) slot.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte!Standaard voorzieningen

Een neuswiel gemonteerd op de dissel
Een volledig gelast chassis uit één geheel
Een vast voorrek
Een Knott koppeling en een oerdegelijke as
Touwhaken aan de buitenzijde t.b.v. ladingnet/spanbanden
RVS kentekenplaathouders
Brede achterlichten en breedteverlichting aan de voorzijde
4 neerklapbare aluminium borden
Een V-dissel voor optimaal rijcomfort
Een chassisnummer met eigendomscertificaat (COC-attest)
Een antislip vloerplaat uit één geheel (Berken multiplex)
Nieuwe trailerbanden van kwaliteitsmerk (155/80R13)
Fabrieksgarantie op het chassis

Opties

Een reservewiel
Een 1000kg as i.p.v. 750kg as
Een ladingnet
Een slot (gekeurd / ongekeurd)
Een disselkist
Een vlakzeil

Type Aantal assen Rem- systeem Totaal- gewicht Laad- vloerhoogte Bord- hoogte Afmetingen Bak Banden- maat
EA 1 Nee 750  kg 63  cm 30  cm 250x150  cm 155/80R13
EA 1 Nee 750  kg 63  cm 30  cm 300x150  cm 155/80R13
DA 2 Nee 750  kg 63  cm 30  cm 250x150  cm 155/80R13
DA 2 Nee 750  kg 63  cm 30  cm 300x150  cm 155/80R13

‹ Terug
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens
  • Copal Aanhangwagens